pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Reininghaus Söröző és Pizzéria

Platán sor 6, Zalaegerszeg
92/950-113

Üdvözöljük éttermünkben!

2008. májusában régi nevén és fényében újranyitott Zalaegerszegen egy évekkel ezelőtt népszerű étterem. A Reinginghaus Söröző 1983-ban nyitotta meg először kapuit, majd több mint 15 éves sikeres működést követően - más néven és vezetéssel - kudarcokkal tarkított évek következtek. A visszahozott régi név kellemes emlékeket idézett az egykori törzsvendégekben, de nem csak ők, hanem sok új vendég is kíváncsi volt a teljes felújításon átesett, ugyanakkor a régi hangulatot megőrzött étteremre. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy már a nyitás évén elnyertük a kamara elismerését, a "Védnöki táblát".

A Reininghaus Étterem és Pizzéria a belvárostól 10 perc sétára, forgalmas útvonalak mellett helyezkedik el, jó parkolási lehetőségekkel rendelkezik.

Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a pub-ok hangulatát idéző éttermünkben, ahol az étel- és italkínálatban törekedtünk olyan választék kialakítására, mellyel egyaránt kielégíthetjük a különleges és a hagyományos ízek kedvelőit.
Éttermünk legnagyobb vonzereje a 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiség. A növényekkel és játszóházzal tarkított, kellemes hangulatú teraszon a nyári estéken rendszeres zenei, előadói estekkel várjuk vendégeinket.
A meleg hangulatot árasztó, faburkolatú belső étteremrész egyidejűleg 80 fő fogadására alkalmas, két különtermünkben egyenként 20-25 főt tudunk kiszolgálni.
Az étterem klimatizált, vendégeink részére térítésmentes WIFI szolgáltatást kínálunk.

Szakképzett és tapasztalt kollégáink nemcsak munkájukkal, hanem ötleteikkel és kreativitásukkal segítik a különféle családi, baráti és céges rendezvények - bankettek, ballagási ebédek és vacsorák, halotti torok, üzleti rendezvények - magas színvonalú lebonyolítását, étel- és italkiszállítással külső helyszínen is vállaljuk a vendéglátás megszervezését és lebonyolítását.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 24:00