pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizzéria Italiana

Jókai utca 26., Zalaegerszeg
00-36-92/322-931

A név ne tévesszen meg senkit, nem kell útlevél ahhoz, hogy valaki mediterrán hangulatban kemencében sült hamisítatlan olasz pizzát, vagy másféle finom mediterrán étkeket fogyasszon. Csupán fel kerekednie, s el kell sétálnia Zalaegerszegen a Jókai utca 26. szám alatt található immár 17 éves múltra visszatekintő Pizzéria Italianába.

A hely hangulata minden látogató számára élmény, a nagyméretű falfestményeknek is köszönhetően szinte ott érezzük magunkat a Canal Granden, netán az Appeninek vadregényes tájain, akár egy középkori vár tövében. Itt mindenki, család, egyén, gyerek és felnőtt, férfi és nő megtalálhatja azt, amit keres, romantikát, elbújást a világ szemei elől,meghittséget, nyugalmat, de ugyanakkor unatkoznia sem kell az ízlésesen, a talján hangulathoz igazodón berendezett helyiségekben. A hangulat persze nem elég, más is szükséges, hogy igazán jól érezzük magunkat.

Olyan finom étkeket fogyaszthatunk, amelyekre még sokáig emlékezni fogunk. Csupán pizzából közel negyvenféle típusból, két méretben válogathatunk, de bűn lenne kihagynunk legalább egy kóstolás erejéig a különféle tésztákat. Így például a csirkés, tejszínes fokhagymás, brokkolis, póréhagymás ízesítésű velencei pennét. De a bacon szalonnával, zöldborsóval, sonkával, tejszínnel, sajttal készült gnocchi italiánát is kár lenne kihagyni.

A töltött lepények – így például a csirkés lepény - szintén csábítóak lehetnek ínyencek és nem ínyencek számára egyaránt, és akkor még nem is ejtettünk szót a levesekről, valamint a mediterrán világ szinte minden vidékét reprezentáló salátacsodákról.

Persze a legfinomabb étel sem ér sokat, ha nincs mivel leöblíteni.

Ezért magyar és német, világos és barna sörökből válogathatunk. Kisebb csoportokat is szívesen fogadnak a három terem valamelyikében, s ha netán valamilyen okból nem tudnánk elmenni a Pizzéria Italiánába, de nem akarunk lemondani a konyha remekeiről, akkor kedvenc ételünket ki is szállítják nekünk.

A pizzéria hétfőtől vasárnapig fél 12 és 22 óra között fogadja vendégeit.

Házhozszállítás:

Kiszállítás:

Hétfő - Vasárnap: 11:30-21.45

A megrendelésedkor az esetleges kiszállítási díj iránt érdeklődj kollegánknál.

Minimális rendelés összege: 1.000 Ft

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:30 - 22:00