pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza Mamma

Kinizsi Pál utca 89-91., Zalaegerszeg
36 20 9888-555

A Pizza Mamma egy kedves, hangulatos kis hely, ahova fiatalok és idősebbek egyaránt betérnek.

Régies jellege tükrözi a családias légkörét és a baráti hangulatot, amihez a vendégek is hozzájárulnak.

Nyári estéken teraszunkon fogyaszthatnak limonádékat, hideg söröket, többet között a cseh Litovelt, illetve kedvelt belga búza sört, a Hoegaardent, hölgyeknek pedig a meggysört, BelleVue-Kriek-t ajánljuk. Természetesen a jó idő szokásos kellékei, a grillezés és a bográcsozás sem maradhat el nálunk. Télen forró csokoládét, forralt bort, meleg teát kortyolgathatnak a sparhelt melege mellett, amin olykor gesztenyét sütögetünk.

Étlapunkon az ízletes pizzáink mellett helyet kapnak más főételek is, továbbá különféle tészták, saláták és lepények gazdagítják választékunkat.

Kisebb rendezvények, szülinapok, partik részére asztalfoglalás lehetséges, de otthont adhat a hely akár szerelmes pároknak egy romantikus vacsorára, vagy akár futballmeccsek és más sportesemények estéjére baráti társaságoknak.

„Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.”

Házhozszállítás:

A feltüntetett árak csak házhozszállítás esetén érvényesek. Áraink forintban értendőek, az ÁFÁ-t, a csomagolást és a kiszállítást tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minimum rendelés: 1000 Ft. Kiszállítás csak Zalaegerszeg területén. ÁFÁ-s számla igényét, illetve 5000 Ft-nál nagyobb címletű fizetést kérjük, rendeléskor jelezze. Keress minket a facebookon az aktuális akcióinkért!

Nyitva tartás:

Hétfő - Szombat 16:00 - 23:00