pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Bella Pizzéria

Kazinczy tér 11., Zalaegerszeg
00-36-92/350-003


Vajon ki tud egyértelmű választ adni arra, hogy mi fogja meg a vendéget a Bella Pizzériában? Az biztos, a pizzériának legalább két arca van. A nappali, a derűsen mosolygó, meg az esti, amikor a terek sejtelmes fényekkel telnek meg. Mindkettő egyszerűen varázsos. Az sem mellékes, hogy a belépő szint tágasabb terét olyan ízléses, minimál stílusú bútorok töltik ki, amelyek szinte hívogatják azokat, akik a gasztronómiai élvezeteknek kényelmes

körülmények között kívánnak hódolni. A másik, magasabban fekvő szintet pedig a pubos jelleg uralja, ahová barátainkkal, társaságunkkal érdemes beülni.
S ha ehhez még hozzátesszük, hogy Zalaegerszeg immár 19 éve, legrégebben működő, 2006-ban teljesen átalakított, 2010-ben pedig felújított pizzériájának remek a konyhája – amely az olasz jellegű ételek mellett sok más ínyencséget kínál –, akkor érthető, miért nem csak egyszer tér be ide a vendég.

Csupán ízelítő, hogy mit várhatunk az itt működő látványkonyhától. Halételek, szárnyasok, vegetáriánus ételek, nemzeti specialitások, kemencében sült ételek, grillezett ételek, gyerek étlap.

A levesek közül a minestore-t nyugodtan fogyaszthatják azok is, akik nem szeretik az olaszos ételeket, előételként a mexikói csilis bab egyszerűen nagyszerű. A szárnyasok széles palettáján nem könnyű eligazodni, de az biztos, aki a csirkemellet rokfortmártással, fokhagymás tésztával választja, nem fog csalódni. Azonban, hogy az olaszos ételek kedvelőinek is ajánljunk valamit: többek között ötféle spagetti, négyféle gnocchi, háromféle tortellini, négyféle penne közül válogathatnak – s akkor a több mint 30 féle pizzáról nem is beszéltünk. A salátát kedvelők pedig szinte kincsesbányára bukkanhatnak itt, de nem hiányoznak az étlapról az édességek, így a palacsinták sem.

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök 11:30 - 22:00
Péntek 11:30 - 32:00
Szombat 12:00 - 23:00
Vasárnap 12:00 - 22:00