pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza Italia

Szöllösi Sétány utca 11, Szombathely
0694 953 833

pizza kényes téma. Szombathelyen számtalan helyen elérhető, tudunk válogatni a vékony tésztás, ropogós, vastag kenyeres témák között, ki-ki ízlésére bízva. De, ha igazán jó pizzát szeretnénk, rögtön leszűkülnek a lehetőségeink. A nemrég nyílt Pizza Italia mediterrán hangulatával, az ételeik minőségével egyértelműen a felsőházat célozta meg.

Az étlap hatalmas, a klasszikus magyar fogásoktól a hekkig, a pizzákkal bezárólag minden kapható. És persze délben menüzni is lehet. A pizzák minőségi alapanyagokból, fatüzelésű kemencében készülnek, tehát minden adott, hogy egy remek pizzát lapátoljanak elénk a tányérra. Én most egy klasszikus négysajtos, hivatalos nevén Quattro Formaggi pizzát választottam. Ezen könnyen észrevenni, ha spórolnak az alapanyagokon. Na de nézzük az eredményt!

A pizzatészta és az olvadt sajt remek kombinációja tűzforrón kerül a tányérra, egyenesen a kemencéből. A tészta vékony, ahogyan várná az ember, kellemes alap, bár ebből többet is el tudtam volna viselni, friss bazsalikom, üde paradicsom és még a sajtok aránya is megfelelő. A perem roppanós, a tészta egészében szépen átsült, nem ázott át. Tetszett.

Hangulatos kerthelyiség, mediterrán beütéssel. Nyári fröccsözéshez kifejezetten ajánlom. Belül autentikus olasz hangulat.

Árak tekintetében abszolút elfogadható. A pizzák jórészt 2000 forinton belül mozognak. A nagy konkurencia ellenére nálam, bőven az élmezőnyben végzett, sőt megkockáztatom, hogy egy egészen más ligában játszik. Jó alapanyagok, nyerő tészta, odafigyelés és még házhoz is viszik. Buon appetito!

Házhozszállítás:

Kiszállítási nyitvatartás:

H-P: 11.00 - 01.00
P: 11.00 - 02.00
Sz: 11.00 - 03.00
V: 12.00 - 24.00

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök 10:00 - 22:00
Péntek - Szombat 10:00 - 01:00
Vasárnap 11:00 - 22:00