pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza 6

Konstantin u. 35, Szolnok
56/419 666

2003 márciusában kezdtük meg működésünket, mint pizza házhozszállító vállalkozás. A Pizza 6-ot a kezdetekkor rendkívüli akciói tették ismertté. A "6.-ai" akciónk jelenleg is igen népszerű, de emellett számos akciónkkal kedveskedünk vevőinknek.

Célkitűzésünk egy olyan pizzéria létrehozása volt, mely közelebb hozza a szolnoki pizzakedvelőket a hagyományos olasz pizzák ízvilágához és vékony tésztájához. A vékony tészta, mint kínálat, először a Pizza 6-nál jelent meg. Ez egy olyan fontos momentuma üzletünknek, mely ma is vásárlóerőt vonz. Természetesen nem feledkezünk meg a Magyarországon jól bevált vastag tésztát kedvelők táboráról sem.

Az idők szavát meghallva 2005-től a gyros, 2008-tól a fűszeres csirkeszárny került bevezetésre. 2010-től a frissensültek (friss tőkehúsból és baromfi húsból), a hamburgerek (akár 98%-os marhahús tartalmú hússal), a gofrik és a tészták forgalmazása kezdődött meg.
Itt említeném meg vállalkozásunk másik sikerágazatát, a Modla-féle savanyúságot, amelyek megtalálhatóak a gyros tálakban és a frissensültek mellé, illetve önmagában is rendelhetőek.

Reméljük, hogy a jövőben is megelégedéssel fogadják szolgáltatásainkat!

Házhozszállítás:

Kiszállítási díjaink: Szolnokon a 4. sz. főút határáig a kiszállítás ingyenes.
Szandaszőllős ill. a 4. sz. főút utáni területre 2700 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes, egyébként +500 Ft.
Szajol, Tószeg, Újszász, Zagyvarékas, Abony: 1500 Ft.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:30 - 22:00