pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Matteo Pizza & Pasta

Nefelejcs köz 3-5, Szekszárd
36 74/ 407-000

Matteo Costantini vagyok, Velencében születtem. Kamaszkorom óta a vendéglátásban tevékenykedem, tapasztalatom sokszínű, a kempingektől egészen a luxuséttermekig több helyen dolgoztam. Munkám nagyon hamar a hobbimmá vált, ennek köszönhetően szívvel-lélekkel készítem el a hazai fogások színe-javát, kezdve a pizzától a számomra oly kedves tengeri halételekig, tésztákig. Tengerparti srácként a „tengeri herkentyűk” a kedvenceim. Az ételeket többgenerációs családi receptek alapján készítem, többségében úgy, ahogyan a „mamma” csinálta, de igyekszem megfelelni második hazám elvárásainak is.

A Trattoria da Matteo az én kis olasz világom, amelyet magyar feleségemmel családi vállalkozásként üzemeltetünk. (A „Trattoria” szó a magyar vendéglő olasz megfelelője, csalàdias hangulat jellemzi.) Isten hozta Önöket nálunk!

Buon appetito!

Házhozszállítás:

A házhozszállítás Szekszárd belterületén ingyenes. A Szekszárd külterületére és a környező településekre való szállítás feltételeiről érdeklődjön telefonon munkatársainktól! Áfa-s számla igényét kérjük előre jelezze!

Hétfő: Szünnap

Kedd-szerda-csütörtök: 11.30-21.30

Péntek-szombat: 11.30-22.30

Vasárnap: 11.30-20.30

A házhoz szállítás Szekszárd belterületén INGYENES. Rendelni kétféleképpen lehet:

telefonon (74/407-000): rendelést nyitvatartási napokon 10 h-tól áll módunkban felvenni.
Interneten: regisztrációt követően online webáruházunkon keresztül. Online rendelés leadása kizárólag szállítási időszakban adható le! Ha ettől eltérő időpontban érkezik be a megrendelés, úgy a vásárlási szándékot tárgytalannak tekintjük! Megértésüket köszönjük!

Nyitva tartás:

Kedd - Csütörtök 11:30 - 22:00
Péntek - Szombat 11:30 - 23:00
Vasárnap 11:30 - 21:00