pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Vár Étterem és Pizzéria

Máriavölgy utca 47., Székesfehérvár
06/22/300-119

A vendéglátásban eltöltött hosszú évek szakmai tapasztalata alapján, a Vár Étterem és Pizzéria 2002. augusztusában nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, családi tulajdonú vállalkozásként.

Székesfehérvár zöldövezeti területén, a város Rózsadombján, az Öreghegyen ahol a város egyik legkedveltebb műemlék épületegyüttese található, a Bory-várral szemközt, egy hangulatos, fákkal, virágokkal övezett tér

kezdeténél, a Máriavölgy utca 47. szám alatt található a Vár Étterem és Pizzéria.

Az Étterem helyének kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy Székesfehérvár idegenforgalmi nevezetessége, a Bory-vár tőszomszédságában épüljön meg üzletünk. Közel 70 fős éttermünk és 50 fő befogadására alkalmas hangulatos teraszunk szolgálja kedves vendégeink kényelmét. Éttermünk légkondicionálással rendelkezik, és II. osztályú.

A célunk az volt, hogy ezen a frekventált helyen, kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek, akár helyi, akár külföldi turista, akár nyugdíjas, vagy diák csoportról legyen szó.

Az éterem könnyen megközelíthető tömegközlekedési járművekkel, autóval, és gyalogosan is. Éttermünknél jó parkolási lehetőség áll a járművel érkezők rendelkezésre.

Konyhánk jellege magyaros, bár étlapunkon megtalálható a nemzetközi konyha több fogása is. Többféle hal, szárnyas, sertés, marha és vadhúsból készült étel, valamint pizza, spagetti és más tésztaféle is szerepel kínálatunkban.

Specialitásaink a Bory-tál, a Máriavölgyi sertésflekken, a Pikáns szarvasragu kukoricalepénnyel, a Bélszín mediterrán raguval, illetve a Zöldkagyló fokhagymás fehérborban párolva.

Szakmai műveltségünk fokmérője speciális konyha-technológiánk, a felhasznált alapanyagok és ételeink szakszerű kialakításának ismerete. A jó ételek és a kellemes kiszolgálás záloga kollégáink magas fokú szakmai hozzáértése.

Házhozszállítás:

Házhozszállítás

Szállítási idő: 30-50 perc (távolságtól függően)
Szállítási díj: Öreghegyen és a Belvárosban díjtalan, távolabbi megrendelésnél díjtételt számolunk fel.
Minimum rendelés: 2.000 Ft

 

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 20:00