pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Tóváros Pizzéria

Olaj utca 64, Székesfehérvár
22/331-331

Üzletünket 2004 februárjában azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő vendégeinket kellemes és családias hangulatban tudjuk fogadni, ahol a vendég igazán vendégnek érezheti magát, és a nálunk töltött idő alatt elfeledheti a hétköznapok gondjait és rohanását. Célunk az, hogy vendégeinket kitűnő minőségű, változatos olaszos és hazai ételekkel, italokkal szolgálhassuk, s mindezt elfogadható áron. Ételeinket úgy készítjük, mintha saját családtagjainknak főznénk.
2012.-ben új helyre költöztünk: Székesfehérvár Olaj utca 64.
A Tóvárosi lakónegyedben található éttermünkben kizárólag rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

Házhozszállítás:

Szállítási feltételek

Ön a megrendelésének leadásával elfogadja az alábbi szállítási feltételeket:

200Ft kiszállítási költséget számítunk fel 990Ft rendelési összeg alatt.
Figyelem !!
Maroshegy és környékére kiszállítási díjat számítunk fel 2500Ft rendelési összeg alatt.
Az internetes rendelés alsó határa 990 Ft. Ennél alacsonyabb összegű megrendelés esetén szállítási díjat is számítunk fel, ezért 990 Ft alatti rendelését adja le telefonon.Kiszállítási díjat ( 200Ft ) számolunk fel továbbá Szárazrétre, Feketehegyre történő kiszállítás esetén.(Részletes lista az utcajegyzékben található)
A megrendelése után néhány perccel Ön visszaigazolást kap a rendeléséről, melyet a "Rendelés" lapon a "Mikor jön a pizzám?" gombra kattintva nézhet meg. A visszaigazolás nem automatikus, ezért a megrendelés és visszaigazolás között eltelhet néhány perc. Ha a megrendelés visszaigazolását 5 percen belül nem kapja meg, kérjük érdeklődjön a 22 - 331-331 vagy a 20 - 2-331-331 telefonon. Megrendelése akkor érvényes, ha a visszaigazolást - akár e-mailen, akár telefonon megkapta.
Internetes rendelés esetén 100 Forintonként 1 Giuseppe Dollárt írunk jóvá. Az összegyűjtött Giuseppe Dollárokkal lehetőség van fizetni (részösszeget nem, csak teljes összeget). A Giuseppe Dollárok jóváírása a futár visszaérkezését követően történik meg.
Részletes Információ a jóváírásokról itt található.
A rendelhető ételeket rendszeresen karbantartjuk, de előfordulhat, hogy az Ön által rendelt ételek közül valamit nem tudunk szállítani. Ebben az esetben az Ön által megadott telefonon erről tájékoztatjuk Önt.
Az "Egyéb fontos közlendő" rovatba az ételre vonatkozó elkészítési kérését is közölheti, pl. "jól átsütve", stb. Ezeket a kéréseket a lehetőség szerint figyelembe vesszük.
Az Ön által rendelt ételeket - a kiszállítási távolságtól és a rendelt ételtől függően - körülbelül 40-80 percen belül kiszállítjuk.
A megrendelt ételeket a pizzafutárnak az étel átadásakor készpénzben kell kiegyenlítenie. A pizzafutár nem kötelezhető pénzváltásra ezért kérjük jelezze hogy, nagycímletű pénzzel fizet.
Megrendelését - a megrendelés elküldése utáni 5 percen belül - a 22-331-331 telefonon lemondhatja. Ha a megrendelés lemondása az étel kiszállításának megkezdése után érkezik, ezt már nem tudjuk elfogadni. A pizza felezést csak telefonon leadott rendelés esetén áll módunkban teljesíteni, mely esetben a fél pizzát 60%-os áron számítjuk fel.

Minőségi kifogását közvetlenül a pizzafutárnak jelezheti, vagy annak távozása után reklamációját megteheti a 06/20/2049655-es telefonon, vagy személyesen. Jogos panasz esetén az ételt kicseréljük, vagy a vételárat visszatérítjük.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 09:30 - 21:30