pizzavadasz.com
Térkép kinyit
5 (1)

Pizzamonster

Honvéd tér 5/b, Szeged
36303213218

Házhozszállítás:

Kiszállítási idő: 50 - 75 perc, a téli időjárási viszonyokat tekintve a kiszállítási idő változhat, köszönjük megértésedet! (telefonos megrendelés esetén érdeklődj diszpécserünknél)

Doboz költség: 0Ft/darab

Erzsébet utalvánnyal, Szép kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetési szándékod előzetesen jelezd megrendeléskor.

Kollégáink pénzváltásra nem jogosultak, Erzsébet utalvánnyal történő fizetés esetén pénzt nem tudnak visszaadni!

Kiszállítási díjak (címenként): Kérjük, görgesd lefelé a megfelelő utca kiválasztásához. Az utca kiválasztásánál kérjük, hogy NE VÁLASSZA KI A PÁROS VAGY PÁRATLAN OLDALT, CSAK MAGÁT AZ UTCÁT pl.: Bécsi körút páros oldal helyett a Bécsi körút kiválasztását kérjük, mert technikai okok miatt a páros vagy páratlan oldal kiválasztásával kétszeres kiszállítási díjat számít fel a rendszer!

INGYEN KISZÁLLÍTÁS akciónk keretében a kiszállítási díjból 300 Ft.- kedvezményt adunk. Ez azt jelenti, hogy körtöltésen belüli címek esetében 0Ft a kiszállítási díj, körtöltésen kívüli címeknél +200Ft-ot, távolabbi címek esetén +500-ot vagy városon kívüli címeknél +900Ft-ot számítunk fel kiszállítási díjként.

Az INGYEN KISZÁLLÍTÁS akció keretében a PIZZÁK ÉS A PIZZABURGEREK díjmentesen kerülnek kiszállításra, a SALÁTÁK, DESSZERTEK önmagukban nem rendelhetőek, azokra kiszállítási díjat számítunk fel.

Az 1Ft-OS PIZZA AKCIÓ kiválasztása esetén, az 1Ft-os pizzára 100Ft doboz költséget számítunk fel, valamint a kiszállítási díj teljes mértékben felütésre kerül, ami azt jelenti, hogy az utcalistában szereplő kiszállítási díjakhoz +300Ft-ot adunk hozzá.

A kiszállítási díjak körzetenként változhatnak.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00