pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Roxy Pizzéria

Fő tér 1,, Siófok
36 84 506 573

Roxy Café & Restaurant - Siófokon a főtéren egy mindig pezsgő, hangulatos hely várja a betérni vágyó városlakókat és turistákat. A város lüktető szívében található étterem több hónapig tartó komoly belső és külső átalakításon ment keresztül. Minden egyes tégla gondos odafigyeléssel került a helyére. A festmények a falon, a régi könyvek, a rusztikus kellékek mind egy ember alakot öltött álmai. Igényességet, melegséget sugározva vált azzá, amit a betérő vendégsereg ma lát. Az üzlet élete felpezsdült, olyan színes forgataggá változott, ahol az igen széles vendégkörből mindenki megtalálhatja a saját szájízének megfelelő fogásokat. A megújuló étlap változatosságot hoz az állandó és állandóan változó vendégkör számára. Az étlapot böngésző választhat a frissensültek garmadájából, ugyanakkor pazar a pizzák és az olasz tésztakülönlegességek kínálata is. Ugyanezen igényességgel készült borlapról a konyha ízeihez párosuló borkínálatból választhat a vendég. Az étterem ugyan nem túl nagy, de a tavasz első madárfüttyétől az ősz első hideg fuvallatáig gondosan kialakított terasz áll a látogatók rendelkezésére. A Roxy vezetőségének szemléletmódja vendégcentrikus, ez megnyilvánul a mérsékelt árakban és változatos akciókban. A rusztikus külső mögött természetesen minden modern technikát felhasználnak a működéshez. Minden igényt kielégítő gasztronómiai kínálatról a főszakács igényessége, valamint a színvonalas kiszolgálás gondoskodik. Összességében a Roxy Café & Restaurant egy olyan hely, ahol minden korosztály megtalálja számítását, hiszen az ételek és az italok választéka az ide betérők részére felejthetetlen kulináris élvezeteket nyújt.

Házhozszállítás:

Pizza rendelés Siófok - pizza házhoz szállítás - Siófok Roxy Pizzéria + 36 84 506 573 - Hűen a saját tradicióinkhoz és a saját magunknak állított minőségi mércének megfelelve, szeretnénk vendégeink elismerését továbbra is kiérdemelni. Az általunk kiszálított PIZZÁK minőségi alapanyagokból készülnek, megfelelve minden fajta élelmiszerbiztonsági szabványnak. Arról, hogy forró hőmérsékletüket, remek zamatukat a kiszállítás alatt is megőrizzék az első osztályú csomagolás mellett; saját kiszállító pizzafutár " PIZZA BOY " szolgálat gondoskodik.
Pizza és étel házhozszállítás: minden nap 11:00 - 23:00 h
Kiszállítási díjak: Az ár tartalmazza a doboz árát. A pizza árán felül a kiszállítási díj: Siófok: 50,- Ft, Kiliti, Balatonszéplak, Balatonszabadi-Fürdő, Sóstó: 100,- Ft

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 23:00