pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Café Móló Siófok

Szent István sétány 1., Siófok
(84) 317- 617

A Café Móló több mint egy évtizede, minden évben újdonságokkal várja régi és új vendégeit és rajongóit, hogy együtt élvezhessék a balatoni nyarat Siófokon.

Minden nyáron májusban, élettel telik meg a kis öböl, a parányi móló tövében újra kinyit az étterem, az óriási teraszon, közvetlen a vízparton élvezheti mindenki a nyári nap sugarait.

A falak a berendezési tárgyak, és bútorok színei az igazi tengerparti plázs hangulatát idézik. A már-már patinás, koptatott terakotta és sötétokker színek jól harmonizálnak, és összefogják az egyszerre keveredő mexikói, olasz és spanyol hatásokat.

A sokszínűség az étlapon is megjelenik különböző ételek formájában, a Café Móló friss eperkrém levese sokáig emlegetett íz lehet, de a konyhafőnök mindenkire gondolt, így majdnem minden megtalálható az étlapon.

Könnyű saláták, friss tésztából készült itáliai “pasta”, egy jó steak mind-mind megtalálhatók, de aki szereti a hispán ízeket, annak sem kell csalódnia a spanyol tapas-okat böngészve.

Sokáig emlékezetes lehet bárki számára az a balatoni este, amikor vacsora után, ízlése szerinti koktélját kortyolgatva zenét hallgatva múlathatja a CAFÉ MÓLÓ nyári időszámítását!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 24:00