pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Omega Pizzéria

Kozármisleny Orgona utca 2. , Pécs
30/544-20-80

Az első kelt tésztás pizzát 1994-ben készítettük, majd 10 év után jött az ötlet Pizzériát, azaz éttermet nyitunk és házhoz szállítunk. Most 2012 írunk és 2 telephelyen üzemelünk sikeresen. Hogy mi a siker titka: semmi furfang, semmi olasz titkos receptúra, hanem egy jó kelttészta, minőségi magyar alapanyagok és persze megfelelő elhivatottság. Hiszen nem titok, hogy jó hazai alapanyagokból is kiváló étel készíthető.

Pizzeriánk 2004. december 23-án kezdte meg működését Szentlőrincen a Fanatic Pizzeria utódjaként. A kellemes vidéki kisváros központjában, az Omega téren üzemelünk. Kora tavasztól késő őszig a melegebb napokon egy 25 fő befogadására képes, hangulatos kerthelységgel, és egész éven át egy 15 fős nemdohányzó étteremmel várjuk kedves vendégeinket. A nyári időszakban kissebb rendezvények Grill Party-k, zsúrok, zenés estek megrendezését is vállaljuk. Az étlepról megrendelt ételeket Szentlőrincen, valamint a környező településekre házhoz szállítjuk.

2009. június 1-én nyitottuk meg második pizzériánkat Kozármisleny központjában, ahol a környező települések egyre növekvő rendelési igényeit kívánjuk kiszolgálni. Minden hozzánk látogató számára kellemes időtöltést, jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk!

Pizzeriánk közelében egy sportcentrum is üzemel, mely kellemes időtöltést biztosít a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak, vagy a bowling, fallabda, billiárd szerelmeseink.

Házhozszállítás:

Kiszállítási idő az útviszonyok és az időjárás figyelembevételével vidékre min. 60 perc. Kozármisleny, Újhegy, Kertváros min. 40 perc. A házhozszállítást az étlapon megadott helyszíneken kívül a diszpécser egyeztetésével vállalunk. Kérjük Önöket, hogy a kiszállítás könnyebb lebonyolítása érdekében adják meg a rendelő nevét és telefonszámát, illetve a rendelés pontos címét. Ételeink eltarthatóak 0-5 fokon a kiszállitástól számítva 12órán át. Csomagolás 1x használatos dobozokba történik. Áraink tájékoztató jellegűek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és a csomagolási díjat. ÁFÁ-s számla igényét kérjük előre jelezze. Fél adag étel rendelése esetén az egész adag árának 75%-át számoljuk fel. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.

MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG: 990 Ft + kiszállítási díj

 

Általában: 60 perc
Csúcsidőben (11:00-14:00 és18:00-21:00): 60-90 perc

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 22:00