pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Elefántos Étterem és Pizzéria

Jókai tér 6., Pécs
36 72/216-055

Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs belvárosának szívében, "legmediterránabb" terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található.

Cégünk 1996 óta működteti az Elefántos éttermet, mely az egyetlen eredeti olasz étterem Pécs belvárosában. E hosszú évek tapasztalatának minden előnyét élvezheti, aki betér hozzánk. Naponta megújuló választék, eredeti olasz alapanyagok, idényzöldségek, friss halak és egyéb tengeri herkentyűk várják a betérő vendégeket a város "legmediterránabb piazzáján", a Jókai téren. Pécsett csak nálunk: fa tüzelésű kemencében sült pizzák gazdag feltétekkel, házhoz szállítással is. Vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását egyedi igények szerint összeállított menüvel. Ízlelje meg Ön is a talján konyha minden ízét – legyen a vendégünk a Jókai téren!

A XIX. században a Jókai tér adott otthont a Fehér Elefánt Vendéglőnek, majd az 1870-es években Az elefánthoz címzett fűszerüzlet is itt kapott helyet. A mindig kiváló konyhájáról méltán híres tér hagyományit követi az Elefántos Étterem is, amely több, mint egy évtizede várja régi és új vendégeit egy igazi olaszos lakomára. Eredeti olasz alapanyagokból készült ételspecialitásokkal, eredeti olasz ízekkel, friss tengeri halakkal, kagylóval várják a betérőket.

Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs "legmediterránabb" terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található. A langymeleg tavaszi éjek és a forró nyári esték egyik legkedveltebb, leghangulatosabb terasza, amit egyetlen Pécsre látogató sem hagyhat ki!

Ha otthonában is élvezni akarja a mediterrán konyha remekeit, vegye igénybe új szolgáltatásunkat: rendelje meg a kiválasztott fogásokat honlapunkon.

 

Házhozszállítás:

RENDELD MEG SZENDVICSED ILLETVE HIDEGTALAD ALAPANYAGAIT AZ UJONNAN NYILT OLASZ CSEMEGE UZLETUNKBOL, AZ ELEFANTINOBOL! MINIMALIS RENDELES: 3000HUF!

Az online rendeléseket 11:30 és 22:45 között fogadjuk.
Kiszállítási díj Pécs belterületén: körzethatáron belül ingyenes, körzethatáron kívül 300 Forint.
Körzethatár: Kodály Zoltán utca - József Attila utca - Nagy Lajos király útja - Búza tér

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:30 - 22:45