pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Ciao Pizzéria és Rosticceria

Verseny utca 1., Pécs
36-72/532-633 / 7 mellék

Rajongunk Olaszországért és az olasz konyháért. Minden alkalommal elvarázsoltak az emberek, az ízek és az a hangulat, amivel ebben a csizmaformájú országban találkoztunk. Az egyik ilyen látogatás alkalmával szöget ütött a fejünkbe a gondolat, hogy ezek az érzékszervi élmények és a szavakkal nehezen leírható hangulatok vajon kiválthatóak-e Pécsett is? Ahogy elültettük ezt az ötletet, már nem volt visszaút. Napról napra álltak össze a részletek és jöttek az újabbnál újabb tervek. Végül ezek eredményeképp született meg a Ciao Pizzéria és Rosticceria. Pizza nélkül természetesen nincs olasz étterem, de a Rosticceria koncepcióját még kevesen valósították meg hazánkban. Ez az irányvonal úgy idézi a gyorséttermek kiszolgálását, hogy közben prémium minőségű ételeket kínál.

A célunk, hogy egy-egy étkezés erejéig elrepítsük a vendégeinket Olaszországba és a legkiválóbb ételekkel örvendeztessük meg őket.

Ahhoz, hogy valóban a legmagasabb minőséget kínálhassuk, csak a legkiválóbb hozzávalókkal dolgozhatunk. Ezeket honnan máshonnan szerezhetnénk be, mint az olasz konyha hazájából? A fűszerektől a húsokig a legtöbb alapanyagunkat Itáliából hozzuk és a lehető legfrissebben szervírozzuk. Ami pedig végképp különlegessé teszi az ízeinket, az a fatüzelésű kemencénk. Ennek köszönhetően ételeink sütés közben nem csak hőt, hanem egy egyedi aromát is magukba szívnak.

Az első osztályú hozzávalókat és a fatüzelésű kemencét egy kiváló szakáccsal párosítva nem is lehet más a végeredmény, mint a legkiválóbb olasz ételek – itt, Pécsett.

Nyitva tartás:

Hétfő - Szombat 06:00 - 22:00