pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Aranyhordó Étterem

Erdősor 31/A., Nyíregyháza
36-25-787-529

Dunaújváros egyik legrégebbi éttermeként olyan tradicionális értékeknek kívánunk megfelelni, ami egyben főhajtás a dunaújvárosi vendéglátás múltja előtt, s egyben elvárás a ma rohanó eberétől. Olyan környezetet, miliőt álmodtunk, hogy a betérő vendég érezze, megérkezett, hogy visszatért és azt, hogy ide újra és újra vissza fog jönni.

Éttermünk minden munkatársa ezért fáradozik, azt a csipetnyi pluszt adhassuk át vendégeinknek, amely az Aranyhordó éttermet hosszú évtizedek óta a dunaújvárosi vendéglátás meghatározó éttermévé teszi.

Tradicionális éttermünk előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló rendezvény helyszínként is megállja a helyét. Nagytermünk 60 fő, különterem 16 fő, borospince 40 fő, egyedi kialakítású teraszunk pedig 50 fő befogadására alkalmas.

Naprakészen és rugalmasan igyekszünk vendégeink igényeit szolgálni és megfelelni minden elvárásnak. Az ételsort minden esetben egyedileg állítjuk össze, a megrendelő elképzeléseinek tükrében, a megvalósításnál pedig nem maradhatnak el a mesterséfünk által frissen készített ételköltemények, a nívós terítés és tálalás valamint az udvarias felszolgálás.

Házhozszállítás:

Rendeljen pizzát Dunaújvárosban gyorsan, egyszerűen és kényelmesen otthonába vagy a munkahelyére. Pizza rendelésfelvétel +36-30-277-1300 és +36-25-787-529 számokon.

Rendelésfelvétel: délelőtt 10 órától egészen este 21.30 óráig

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00