pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza Mobil

Zámenhof utca 1., Miskolc
36-46/411-411

Éttermünket 2006 őszén nyitottuk meg és azóta is csak és kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk és a pizzáinkat saját recept alapján készítjük. A puha, aranybarnára sült, ropogós pizzatésztánk az egyik legfinomabb Miskolcon.

Mindig a vásárlók érdekeit tartottuk és tartjuk elsődleges szempontunknak, ha eljönnek hozzánk vagy rendelnek tőlünk. Garantáljuk, hogy nálunk biztosan jól fogsz lakni!

A kiszolgálás is a lehető legrövidebb időn belül történik, mert a vevő minél gyorsabb kiszolgálása is fő szempontjaink közé tartozik. Futárjaink udvarias, kedves és gyors kiszolgálást biztosítanak.

Ha esetleg valaki nem elégedett, panaszát meghallgatuk és tanulunk belőle, az esetleges problémákért pedig kárpótoljuk vevőinket. Amennyiben megéheztél és ki szeretnéd próbálni Miskolc legfinomabb pizzáját, azonnal meg is rendelheted megújult oldalunkon vagy ellátogathatsz éttermünkbe.

Házhozszállítás:


Miskolc belvárosában DÍJTALAN házhozszállítást vállalunk!

Környező, közeli területekre Miskolc újgyőri főtértől kifelé minimum két pizza rendelése esetén INGYENES házhozszállítást vállalunk, egy pizza rendelése esetén azonban 300 Ft-os szállítási költséget számolunk fel.

A Miskolcon kívüli területekre minimum két pizza rendelésén felül 50Ft/km szállítási díjat is felszámolunk. A díjak összegét megnézheted a Vidéki Díjtáblázatban. Ha bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot ezügyben!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:30 - 22:30
Péntek - Szombat 10:30 - 23:30