pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Bella Italia

Szentpáli u. 2-6., Miskolc
06-46/322-554


1995-ben egy olasz és egy magyar fiatalember, Szegeden nyitotta meg első pizzériáját. E két lelkes vállalkozó a Bella Italia tulajdonosa.

Olajfa
Az olasz hozta hazája hamisítatlan mediterrán ízeit, a kiváló nápolyi szalámit, az ottani tésztaféléket, a tortellini, a gnocchi, a lasagne eredeti receptjét, a napsütötte tájak jellegzetes, friss fűszereit, az elmaradhatatlan extra szűz olívaolajat, a hámozott paradicsomot és a páratlan sajtkölteményeket.

A magyar pedig az itthoni viszonyok és hazai ízek ismeretében azokat a tapasztalatokat, amelyek megléte elengedhetetlenül szükséges egy ilyen vállalkozás sikeréhez. Ilyképpen tökéletesen kiegészítik egymást.


A külföldi tulajdonos régi olasz vendéglátós családból származik, édesapja velencei vendéglős, és csakúgy, mint fia Magyarországon, hazája nagyvárosaiban étteremhálózatot üzemeltet. Az édesapa rendszeresen jár Magyarországra, hogy betanítsa az itteni szakácsokat elkészíteni eredeti olasz receptek alapján a varázslatos mediterrán ételeket.

A Bella Italia új fogások, ízek bevezetésével - követve a külföldi trendet - folyamatosan bővíti kínálatát, és állandó akciókkal várja az olasz ízekre kíváncsi kedves vendégeket.

Házhozszállítás:

Házhozszállítás

A megrendelt termékek kiszállításáért házhozszállítási díjat számíthatunk fel, amely egyes esetekben akár 0 Ft is lehet. A kiszállítási díjakról mindig a Főoldalon lehet tájékozódni.
Megrendelése fontos számunka, igyekszünk a leggyorsabban kiszállítani a megrendelt tételeket, de a kiszállítási idő hossza több tényezőtől függ:
a beérkezett megrendelések számától,
a kiszállítási távolságtól,
a közlekedési - szállítási viszonyoktól,
a pontos kiszállítási cím megadásától,
egyéb, előre nem látható körülménytől (pl: hóvihar)
Tapasztalataink szerint a házhozszállítás időtartama 45 és 90 perc között változik.
Rendelésnél kérjük mindig figyelmesen olvassa el a weblapon megjelenő üzeneteket. Ha úgy érzi, hogy a rendelés folyamán problémába ütközött, vagy a weblapon bármilyen szokatlan jelenséget észlel, akkor célszerű telefonon felvenni a kapcsolatot az adminisztrátorunkkal, aki segíthet a problémák gyors elhárításában.

Rendelések felvétele:
Minden nap 10:00-től 20:45-ig

Kiszállítás:
10:30 - 21:00 óra között

Kiszállítási díjak zónák szerint:

Miskolc belterületén ingyenes

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 21:00