pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Trattoria La Prima

Fő utca 1., Kaposvár
82/510-547

Azt mondják, olasz konyha nem létezik, csak nápolyi, trentinói, szicíliai, toszkán, calabriai… Az olasz gasztronómia roppant szerteágazó, sokrétű és tájanként eltérő. Ezért, amikor a városunkban az első Trattoria (házias kisvendéglő) megálmodójaiként úgy alakítottuk ki profilunkat, az étel-ital, és borválaszték tekintetében, hogy az mindenki számára könnyen érthető és elérhető illetve jól fogyasztható legyen! A calabriai vendéglátást azért szerettük meg, mert az egyszerűsége mellett rendkívül igényes alapanyag felhasználással párosul.

Kiemelten fontos számunkra, éppen ezért, hogy kizárólag házilag készített, minden részében eredendőben Olaszországból származó nyersanyagok kerüljenek a konyhánkba (hogy ezáltal biztosítsuk vendégeink számára, az állandó, magas színvonalat.) Az itáliai gasztronómia nem csak arról híres, hogy rengeteg ételének központi eleme a zöldség, hanem arról is, hogy a tészták és a pizzák, no meg a jó borok tekintetében nem ismer kompromisszumot.

Eu TrattoriaA pizza sütés Olaszországban tájegységenként változik. Természetesen ebben is a calabriai stílust követjük, vékony, roppanós tésztát, sok feltétet használunk. Több mint 100 féle borunk a város legszélesebb borkínálatát nyújtja. Desszertjeink minden egyes darabja olasz szakemberek szakmai intelligenciáját és kreativitását tükrözi. Grappáink Olaszország legkiválóbb pálinka műhelyeiben készülnek, melyek mindegyikéből sugárzik az igazán talján temperamentum és a „dolce vita” életérzés tüzessége, szabadsága. Üzletünkben megtalálhatók az olasz csizma legkiválóbb sörei és vermut remekei. Nemzetközi tapasztalattal bíró és olasz gasztronómiai képzésen átesett Chef-jeink elhivatottsággal végzik munkájukat napról-napra a talján gasztronómiát és a tradicionális méltán világhírű magyaros vendégszeretetet ötvözve.

Házhozszállítás:

Otthonába visszük Itália kedvenc ízeit és ételeit.Kattintson az étlapra és vállasz ki ételét és rendelje meg az alábbi számokon:
06 (82) 510-547

06 (30) 580-40-50

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök 10:00 - 22:00
Péntek 10:00 - 23:00
Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00