pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Tommaso Pizzéria

Honvéd u. 57., Kaposvár
82/526-130

A Tommaso pizzéria 1991-es megnyitása óta a legfontosabb számunkra a minőség és hagyomány tisztelete. 22 éve változatlan vezetéssel próbálunk ennek megfelelni. Európai színvonalú konyhánkban mindennap gondosan válogatott, eredeti olasz alapanyagokból készülnek fogásaink. annoTésztáinkat frissen, házilag készítjük. Pizzasütőink a mai napig fával fűtött kemence lapján sütik a kívül ropogós, belül lágy pizzát, melyből több mint 50 félét kóstolhatnak meg éttermünkben. Lehetőség van arra is, hogy az egyedi igényeket figyelembe véve az ön pizzaálmait is megvalósítsuk. Kétféle menüsorunk összeállításánál az olaszos és a magyaros ízeket tartottuk szem előtt, valamint a borok és az ételek ízharmóniájának megteremtését. A hagyományos mediterrán étkezést figyelembe véve üdvözlő falatkákról is gondoskodtunk.

Bruschettáink saját sütésű kenyérből készülnek több féle ízesítéssel. Az új ízek kedvelőiről sem feledkeztünk meg. Emilia Romagna tartomány lepénykenyere a piadina Magyarországon még szinte ismeretlen. Étteremünkben most lehetőség nyílik ezt a fantasztikus olasz szendvicset, friss tésztából és sokféle tradicionális alapanyagból összeállítva kipróbálni. Végül, de nem utolsó sorban desszert különlegességeinket ajánljuk, melyek mindegyike konyhánkon, minőségi alapanyagokból készült kézműves termék.

tommasoHa éttermünk kínálatával sikerült elnyernünk tetszését, akkor engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a házhozszállítás szolgáltatásunkra, mely a 82 / 526 - 130 telefonszámon érhető el, vagy online a weboldalunkról www.tommaso.hu . Kóstolja meg ételeinket és italainkat, hogy legközelebb már törzsvendégként köszönthessük ! Reméljük hogy étlapunk kínálatával, a kiszolgálás minőségével és ételeink színvonalával elégedett lesz. Ha netán mégsem, akkor azt jelezze felénk, hogy ezen javítani tudjunk és minél több elégedett vendégünk lehessen!

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek 10:00 - 05:00
Szombat - Vasárnap 00:00 - 24:00