pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Lorena Étterem

Hőforrás utca 9, Hajdúszoboszló
36 30 372 2643

A Gyógyfürdők Paradicsomában – Hajdúszoboszlón, a Gyógyfürdővel szemben, romantikus és egyben elegáns stílusban épült népszerű vendéglátó komplexum: a Lorena Étterem.

Működését 2007-ben kezdte meg, 2011. októberétől pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint a Hajdúszoboszlói Strandon fürdőző, napozó vendégeket. Az étterem évek óta a magyar vendéglátás messze híres színfoltjának számít. Az épületkomplexumban 100 fő befogadására alkalmas,

igényes és elegáns fedett terem, 150 fős fedett terasz, valamint 80 fős emeleti -panoráma terasz áll vendégeink rendelkezésére. Az étteremben kedvező árakkal, különleges grillezett húsokkal, halakkal, vad- és szárnyas ételekkel, valamint Magyarország 5 leghíresebb borvidék legjobb bortermelőinek boraival, sör–, kávé- és fagylaltkülönlegességekkel, fitness, vegetáriánus ételekkel várjuk kedves vendégeinket

Ezen kívül kellemes élőzene varázsolja az estéket könnyeddé. Baráti társaságoknak, családoknak, családi rendezvényeknek igény szerint különterem is rendelkezésére áll.

Csoportoknak – megbeszélés alapján – egyedi kedvezményt nyújtunk. Szeretettel, tisztelettel és barátsággal várjuk a régi és leendő új vendégeinket!

Ételeink bármelyikét ingyenesen ki is szállítjuk Hajdúszoboszló területére, ráadasul az online rendelésedhez még regisztrálnod sem kell, csupán kosárba kell tenned a megkívánt pizzát vagy főételt.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 08:00 - 22:00