pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Roberto Pizza

Alkotmány út 9. , Gyöngyös
06-20-377-3708

A tradicionális magyar ételek hagyományőrző ízei mellett, megtalálhatóak az olasz konyha semmivel össze nem hasonlítható ételei is.

A városban, 2010-ben elsőként vezettük be az internetes online rendelést: www.robertopizza.hu, mobiltelefonról online rendelést: m.robertopizza.hu, elsők és egyetlenek vagyunk a megyében, akiknél megkóstolhatja a tradícionális magyar ételt, a kenyérlángost.

2014-ben a tudatos és egészséges táplálkozást követők igényei alapján, minden Pizzánk Teljes Kiőrlésű Búzalisztből is elkészíthető.

Nálunk a sajt tejből van, a sonka húsból készül, a húsételeinkhez friss magyar húsokat használunk. A tészták tojás nélkül, durumlisztből készülnek, a felhasznált vizet a legkorszerűbb (RO) szűrési technológiával tisztítjuk, a zöldségfélék kontrollált helyről magyar gazdáktól kerülnek az Önök asztalára, amit futárunk bioüzemanyaggal szállít ki.

A megbízható minőségen, piacképes árainkon és szakmai ismereteinken túl, az egészséges életmódra hangsúlyt fektetve szeretnénk jövendőbeli törzsvendégeink figyelmét felkelteni, és folyamatosan fenntartani.

Étlapunkról minél változatosabb, minél többféle élelmiszerekből előállított, kevésbé zsíros, a tápláló étrend alapját képező gabonafélékben, energia- és tápanyagértékben gazdag, egészséges ételekből, lágy ízekből válogathatnak.

Egészséges, finom, friss, ízletes, tápláló, bőséges...

Házhozszállítás:

Pizza futárunk a megrendelését, 20-60 percen belül házhoz szállítja (a kiszállítási idő függ a megrendelések mennyiségétől, a közúti forgalomtól) ezért ezek az idők tájékoztató jellegűek!

Pizzáink papír pizzás dobozban kerülnek kiszállításra. Salátáinkat és desszertjeinket műanyag lezárt dobozban szállítjuk. Frissensülteket és palacsintáinkat hab dobozban szállítjuk. Ételeink egymástól elkülönítve kerülnek kiszállításra, fogyaszthatóságuk és minőségük megőrzése érdekében.

Gyöngyös területén INGYENES! (kivéve: karácsondi úti ipari park)
2000 Ft. feletti rendelésnél ingyenes: Gyöngyössolymos, Pipishegy, Karácsondi út Ipari park

Értékhatár alatt 2 000 Ft. kiszállítási díjat számolunk föl.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 21:45