pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizzeria il Caminetto

Kossuth Lajos u. 19., Gyöngyös
3637/312-652

Látogasson el hozzánk, a Gyöngyös belvárosában fekvő Pizzeria Il Caminetto pizzéria és étterembe! Nálunk a fiatalok, családok és baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Szívesen tér be hozzánk az, aki egy hangulatos és egyedi környezetben, barátságos személyzet által készített és szervírozott ételeket szeretne fogyasztani. Az Il Caminetto pizzéria és étterem 1991-ben nyitotta meg kapuit, amely Észak-Magyarországon a legelső fatüzeléses, búbos kemencés pizzéria. Azóta a folyamatos fejlődésének és ételei színvonalának köszönhetően mára nemcsak a város, hanem a környék ismert és népszerű éttermévé vált. Az ide látogatókat látványkonyha, eredeti tradicionális olasz receptek alapján készült fatüzeléses kemencében sült, gazdagon feltételezett pizzák, olasz tésztakülönlegességek, frissensültek, levesek, saláták és desszertek széles választéka várja és vissza is csalogatják azt, aki egyszer belekóstolt az itt készült ételek valamelyikébe. Az ételspecialitások mellett olyan italkülönlegességek is várják a vendégeket, mint például a csapolt búzasör, valamint a Gyöngyös környéki és egri minőségi borok (Ludányi; Bárdos; Ákos; Csutorás valamint Nagyréde Borászat) . Az éttermünkben található galéria és pince helyiség, ahol közel 50 fő foglalhat helyet. A nyári szezonban terasz is vendégeink rendelkezésére áll, így nagyobb társaságoknak és rendezvényeknek is helyet tudunk biztosítani. Ételeinket nemcsak helyben lehet elfogyasztani, házhozszállítással az Ön otthonába is olasz ízeket varázsolunk. Gyöngyös területén a házhoz szállítás díjtalan. Természetesen a környező településekre is vállaljuk a kiszállítást, felár ellenében. Elfogadunk "Erzsébet Utalványt" és hitelkártyát is (EuroCard, Mastercard, Visa, JCB , Cirrus-EDC-Maestro)

Étlapunkat Antonio Campano Úr, az Olasz Szakács Szövetség (Associazione Professionale Cuochi Italiani) tagja tanította be mesterszakácsunknak!

Házhozszállítás:

Gyöngyös területén a házhoz szállítás díjtalan. Természetesen a környező településekre is vállaljuk a kiszállítást, felár ellenében. Elfogadunk "Erzsébet Utalványt" és hitelkártyát is

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:30 - 22:00
Péntek - Szombat 11:30 - 23:00