pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizzaland

Orczy út 6., Gyöngyös
06 37 787 340

Mátrafüredi pizzázónk megnyitása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy Te maximálisan elégedett legyél velünk! Ezért eddig is sokat tettünk, mert amit rendelsz tőlünk, abba nem csak a minőségi alapanyagokat, de szívünket, lelkünket is beletesszük. A gyöngyösi PizzaLand megnyitásával és az online rendelés bevezetésével ezt a szokásunkat csak erősíteni szeretnénk, hogy még elégedettebb legyél velünk és mindig jó szájízed legyen tőlünk! :)

Hozzánk nem tudsz beülni, mert mi csak kiszállítással foglalkozunk, viszont bármikor beugorhatsz hozzánk és megvárhatod a kajádat, mert ha már annyira éhes vagy, hogy nem bírod kivárni a max. 40-50 perces kiszállítási időt, akkor rendelésed 20 perc alatt elkészítjük, tehát mire ideérsz, tuti hogy készen fog várni a gőzölgő pizza vagy bármilyen más étel, amit megrendeltél... Persze arra is van lehetőséged, hogy közvetlenül az üzletünkbe add le rendelésed, ebben az esetben is kb. 15 percet kell várnod az elkészülésig.

Házhozszállítás:

Minden pizza dobozért egységesen 80 Ft-ot számolunk fel.
Gyöngyös területén ingyenesen szállítunk ki, vidéki kiszállítási díjainkról érdeklődj telefonon! Kiszállítás esetén a minimum rendelés 1000 Ft. Az áraink az áfát tartalmazzák és forintban (HUF) értendők. A kiszállított ételeink 3 órán belül fogyasztandók.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00
Péntek - Szombat 11:00 - 23:00