pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Popeye Kertvendéglő és Pizzéria

Nagy-Duna sétány 3., Esztergom
36 33 313 639

A Popeye kertvendéglő és pizzéria a Duna-parton található, a Gran Kemping szomszédságában. Asztalunk kiválasztásánál három lehetőség adódik: letelepedhetünk a vendéglő belső terében (eső- és szélvédett), vagy a virágos, fedett kerthelyiségben...

De a lehetőségek között szerepel a terasz is, ahonnan nem csak az autó- és gyalogosforgalom követhető nyomon, hanem a Duna hajóforgalma is szemrevételezhető.

A szállodahajók megcsodálása mellett érdemes egy pillantást vetni a megújult étlapra, ahol a hagyományos magyar konyha fő elemei (gulyás, húsleves, pörköltek, rántottak és sültek) mellett feltűnik néhány honosított étel is: a francia hagymaleves, a kijevi csirkemell és a Cordon Bleu.

A megújult étlap elsősorban a grillételekben hoz változást, tekintettel a nyárra és az egészséges táplálkozásra. Egy folyóparton lévő étterem nem létezhet halétel nélkül, újdonság a sült heck a vendéglő kínálatában. Nagyon népszerűek az olasz ételeink, a pizzák vékony tésztáját és a rávalót olasz receptúra alapján készítjük el. Hétköznapokon kétféle menü közül lehet választani, barátságos áron, amit ingyenesen házhoz is szállítunk Esztergomban és a környéken. Baráti társaságok összejöveteleinek, céges buliknak, családi rendezvényeknek ideális helyszíne a vendéglő, amely a belső téren 40 a kerthelységben 70 főt tud fogadni. A vendéglőt kitűnő konyhája, barátságos hangulata teszi egyre népszerűbbé az esztergomi Duna-parton.

Házhozszállítás:

Éltel házhoz szállítás: 11:00-21:00

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 22:00
Szombat 12:00 - 23:00