pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Capri Pizzéria Étterem

Galagonyás út 4, Esztergom
36 (33) 313 323

A 2009. júliusában megnyitott étterem „családi” vállalkozás, mindkét tulajdonos több mint 30 évet töltött a vendéglátásban, és több éttermet is vezetett, mielőtt saját pizzériát nyitottak volna.

Megszerzett tapasztalataikat most szeretnék az Önök szolgálatába állítani. Konyhánk sokszínű, bárki talál kedvére való fogást, akár az olasz, akár a magyaros ízeket kedveli. Családi rendezvények, ballagások, kisebb esküvők lebonyolítását is vállaljuk. Iskolai kirándulások alkalmával diákcsoportokat is szíves látunk vendégül.

Az étterem előtt ingyenes parkoló segíti a kényelmesebb időtöltést, a gyermekeknek saját játszótérrel kívánunk kedveskedni. Nyugodt hangulatú, csendes teraszunkon kellemes mediterrán környezetben fogyaszthatja el a felszolgált fogásokat.

Éttermünkben ingyenes wifit vehetnek igénybe. A hét valamennyi napján vállaljuk, hogy ételeinket kiszállítjuk. A kiszállítás Esztergom területén 1000 forint feletti rendelésnél, Párkányban és Esztergom-kertvárosban 2000 forint feletti rendelésnél ingyenes. Sok szeretettel várjuk minden régi és leendő vendégünket.

Házhozszállítás:


Házhozszállítás esetén a rendelésfelvétel: 10:00 - 21:30 között üzemel.

A kiszállítás Esztergom területén 1000 forint feletti rendelésnél, Párkányban és Esztergom-kertvárosban 2000 forint feletti rendelésnél ingyenes. A la carte rendelésnél doboz díjat nem számolunk fel.

Éttermünk a Hétfőtől Péntekig kétféle napi menüvel várja vendégeit, mely 710 forintba kerül. Hétvégén is gondolunk menü kedvelő vendégeinkre, mely 880 forintba kerül. A menü kiszállításánál dobozonként 35 forint díjat számolunk fel.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 22:00