pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza Club

Sóskúti út 1., Érd
36 23 376 468

A Pizza Club étterem 1994 óta szolgálja ki vendégeit. A kicsinyke éttermünk bensőséges családias hangulatát, meleg színekkel, akváriumokkal, élőnövényekkel, hangulatos zenével, és figyelmes kiszolgálással biztosítjuk. Köszönve a Kedves Vendégeinknek, akik ragaszkodnak az ízletes pizzánkhoz, és a friss ételeinkhez, maradtunk talpon, immár két évtizede.
A kis teremben játékok várják a kicsiket. Itt és a terasz asztalain hívógombok teszik könnyebbé a felszolgáló és vendég kapcsolatát. Esténként gyertyafényes asztal várja a romantika kedvelőit, babaszék teszi kényelmesebbé a családi ebédet, vagy vacsorát.

WiFi képes készülékkel hozzánk látogatóknak szabad NET hozzáférést biztosítunk.

A magyar és olasz konyha receptjeire és hagyományaira építkezünk. Ételeinket, (legyen szó asztalos, vagy házhozszállításra készülő) a rendelés leadása után kezdjük el készíteni, friss alapanyagokból. Igaz ez a pizzákra is, amit frissen házilag dagasztott tésztából, körülbelül 100 féle képen készítünk el. Természetesen mindig lehetőség van kipróbálni valami újat. Ha alapanyagaink engedik, önök ötlete alapján is elkészítjük az ízlésüknek megfelelő pizzát. A látványkonyhánkban láthatják, hogy a gyakorlott szakácsok hogyan pörgetik, nyújtják ki a pizza "lelkét" a tésztát. Ezt követően terítik feltéttel, és helyezik lávakőre egy hosszúnyelű lapáttal.

A megrendelt ételt és a pizzákat igyekszünk egy órán belül házhoz szállítani.

Ételeink biztonságát és állandóan azonos jó minőségét, az éttermünkben évek óta működő, (ma már Európai Uniós alapkövetelmény) a HACCP rendszer, és az két évtizedes beszállítói kapcsolatok szavatolják. Mindig friss, zamatos alapanyagokból dolgozunk. Képzett szakembereinkkel azon vagyunk nap, mint nap, hogy vendégeink maradéktalanul elégedettek legyenek.

Remélem sikerült felkeltenünk érdeklődését, és az étteremben is meglátogat bennünket.

Házhozszállítás:

Két futárunk ló halálában viszi házhoz

a megrendelt ételeket.

Ha nagyon sok a befutó megrendelés,

beugró futárok segítségét igénybe véve

igyekszünk betartani az egy órás

kiszállítási időt.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 22:00