pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Il Padrino Pizza Club

Fazola Henrik utca 1., Eger
36-36/786-040

Egy falat Itália! Hogy hol? Egerben, a vár alatt! Mintha csak a mediterrán vidék valamely hangulatos kis városkájában járnánk, pedig ez a nyugodt környék alig két perc sétára található Eger szívétől, a Dobó tértől.

A hangulatos helyhez minőségi finomságok járnak. Ne lepődj meg, ha a rendelés után kihoznak eléd egy hatalmas pizzát. Ez nem olyan, mint amit máshol esetleg megszoktál. Vékony, kézzel készült tészta, prémium alapanyagokkal. Az egyedi íz a speciális feltétek miatt garantált. A sonka tényleg pármai, a sajtok – így a parmezán is – Olaszországból érkeznek, mi pedig bár magyarok vagyunk, ellestük és tudjuk a titkot, hogyan lehet igazi olaszos pizzát készíteni!

A Keresztapa (Il Padrino) 2009 óta üzemelteti ezt a helyet, akkor vettük át az 1991-ben indult Pizza Clubot. Akkor úgy döntöttünk, hogy stílust váltunk: igazi olaszos pizzákat fogunk készíteni. Pizzáinkat teljes kiőrlésű lisztből, vagy akár fokhagymás tejfölös alappal is kérheted. Extra feltét is lehetséges, de saláták és desszertek közül is válogathatsz. A pizza mellé sört, bort, kávét, teát, röviditalokat, üdítőket is fogyaszthatsz.

A puding – és a pizza – próbája az evés, ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy próbálja ki az Il Padrino pizzákat. Ezt már Don Vito Corleone is megmondta: „Az én ajánlatomat nem fogod visszautasítani.”

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 22:00