pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Corner Sandwich&Pizza

Malomárok u. 41., Eger
36 70/ 666 50 60

2012 telén készült el a legelső harapnivaló a sarki Burgeresnél Egerben, vagyis a Cornerben. A fiatalokból álló lendületes csapat már régóta dolgozik a vendéglátás területein, illetve a konyhafőnök, Gyuri is vállalkozó/büfés családban nevelkedett.

A név adott volt, az ötletekért és kreativitásért sem kellett a szomszédba menni, így gyorsan népszerűvé vált a helyi fiatalok körében az újat nyújtó gyorsétterem. A Street Food fogalmát Egerben meghonosító Corner eddig nem látott termékeket és ízeket hozott az egri piacra.

Mint minden nagyra törő kis manufaktúra, az egri hamburger és szendvics "üzem" is nőtt és nőtt, így 2014 elején el is költözott a sarokról - a 15 m2-es helységből - egy nagyobb konyhába, ahol már vendégeket is fogadhat.

"A kezdetektől odafigyelünk a minőségre és az eredetiségre. Fontosnak tartjuk a részleteket, amik megadják az egész Corner hangulatát és ízvilágát. Büszkék vagyunk a helyben készült friss marhahúsból készült húspogácsákra, a fatüzelésű kemencében sütött péktermékekre, a friss zöldségekre és a további termékekre is, melyek összessége alkotja meg a Corner étlapját."

Házhozszállítás:

Ételeinket 1 órán belül házhoz szállítással juttatjuk el hozzád!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 21:45