pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Westy Hajó Pizzéria & Étterem

Móricz Zs. rkp., Debrecen
96/33-77-00

Nem nehéz eredeti hangulatot teremteni egy méterre a Duna vízszintje felett. A Hajó Étterem és Pizzéria Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, "a Hajó" - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.

Szakácsainkon a különleges igények sem fognak ki: igazi specialitás például négyszemélyes húsostálunk, azok az ínyencek pedig, akik nem elégednek meg a klasszikus somlói galuskával, megkóstolhatják önálló fogásnak is beillő őszibarackos túrógombócunkat. Nemcsak a környezet, de áraink is barátságosak, így egy bőséges vasárnapi ebéd sem viseli meg a családi költségvetést.

Visszajáró vendégeink között olyan ismert nevek találhatók, mint a Receptklubban igazi ínyenccé vált Kaszás Géza vagy Tordy Géza, megfordult nálunk Bochkor Gábor, Emilio, Hamvai PG, de elégedetten távoztak a Karthago, a Republic és az Irigy Hónaljmirigy tagjai is.

Hogy vendégeink minden érzékét kényeztessük, a hangulatról minden pénteken és szombaton igényes élő zene gondoskodik, latin és jazz, valamint népszerű örökzöld slágerekkel.

Éttermünk család- és gyerekbarát, azaz mindent megteszünk azért, hogy legkisebb vendégeink is jól érezzék magukat. Elkülönített, tágas nemdohányzó teremmel és etetőszékekkel várjuk a családokat, a kis ínyencek pedig többféle kölyökmenüvel lakhatnak jól. A Hajó Étterem és Pizzéria a HACCP rendszer előírásainak megfelelően üzemel.

Érdemes rendszeresen betérni hozzánk - és nem csupán a különleges ízek miatt: visszatérő vendégeinknek VIP-kártyát ajándékozunk, amellyel különböző kedvezmények vehetők igénybe.

A győri Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén áll a Westy Hajó Étterem & Pub, ahol a modern, nemzetközi konyha ételeivel, valamint tipikus amerikai steakkel várjuk a kulináris élvezetek kedvelőit!

Színes fényképes étlapunk mellett széles pálinka választékkal várjuk vendégeinket, melyet a Szigetköz Lelke Pálinkaház díjnyertes pálinkái alkotnak. Lehetőségeink az éttermen belül és kívül:

- Kiszállítás

- Napi menü

- Kitelepülés teljes cateringgel

- Rendezvények lebonyolítása:

Céges vacsorák

Osztálytalálkozók

Születésnapok

Legény-Leánybúcsúk

Esküvők

Keresztelők

Ballagások

Élő zenés estek

Pálinka – Borvacsorák

Oktoberfest

Karácsonyi évzáró partyk

Bátran állíthatjuk, hogy konyhánk, csapatunk és a hajó rugalmasan kihasználható terei vonzó helyszínné teszik a Hajó Étterem &Pubot egy kettesben eltöltött meghitt vacsorára éppúgy, mint egy baráti társasággal történő születésnap megünneplésére vagy egy üzleti ebéd eltöltésére.

Házhozszállítás:

Kiszállítást vállalunk!
Ételeink megrendelhetőek az alábbi telefonszámon:

96/33-77-00

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00
Péntek - Szombat 11:00 - 24:00