pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Giardino Pizzéria

Lajta út 9., Debrecen
36 20 / 338-5318

Olasz stílusú étterem több nemzet ételeivel, a minőség és a kényelem jegyében. A Lajta utca 9 szám alatt téli hónapokban fedett, fűtött terasszal várjuk vendégeinket, családias hangulattal, barátságos környezetben. Éttermünkből az étlapon szereplő termékeink mindegyikét házhoz is szállítjuk.

Az étterem kialakításánál elsődlegesen vendégeink kényelmét vettük figyelembe. Törekedtünk arra, hogy éttermünkben minden korosztály jól érezze magát, mind a fiatalok, mind az idősebbek. Szakácsaink fel vannak készülve speciális kívánságok teljesítésére és az ínyenc vendégek ízlésének teljes körű kielégítésére is. Ételeink között megtalálhatóak különleges pizzák, népszerű török jellegű ételek, bőségtálak, olaszos tészták és desszertek. Munkatársaink a profi kiszolgálás mestereiként állnak az Önök rendelkezésére. Év közben is számos akcióval kedveskedünk vendégeinknek, több érdekes rendezvény és újdonság mellett.

Éttermünk télen-nyáron alkalmas akár 100 fő befogadására, így lehetőséget nyújtunk céges összejövetelek, zárt körű partyk, szülinapok és egyéb más rendezvények lebonyolítására.
Várunk mindenkit sok-sok szeretettel! :)

Házhozszállítás:

Éttermünkből az étlapon szereplő termékeink mindegyikét házhoz is szállítjuk.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 10:00 - 22:00
Péntek - Szombat 10:00 - 24:00