pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Trattoria Mamma étterem

Hercegprímás u. 3., Budapest
36-1-2675268

A családias légkörű, az olasz vidék hangulatát idéző vendéglő a Bazilikától néhány lépésnyire, a Hercegprímás utca 3 sz. alatt található. Az utcáról belépve a látogató egy pillanat alatt Itália rejtett tájain érezheti magát.

Az étlap a legendás „Mamma” féltve őrzött, titkos receptjei szerint készített étel-remekek gazdag választékát tartalmazza. Valamennyi tészta helyben, házilag készül. Impozáns látványt nyújt a nyitott pizza kemence, így vendégeink akár asztaluknál ülve is megismerkedhetnek a pizza készítés fortélyaival.

A bőséges ételkínálat az olasz klasszikusok mellett számos népszerű magyar fogást is magába foglal, így szeretnénk vendégeinket a világhírű talján konyha remekein túl hazai ízekkel is kényeztetni. Ételeink kiváló minőségű, eredeti alapanyagokból készülnek, így tudjuk Ön elé varázsolni az eklektikus olasz és magyar konyhákra jellemző íz világot.

Borkínálatunk is sajátos keveréke a legismertebb magyar és olasz tájegységek remekeinek, így minden fogáshoz harmonikusan illő ajánlattal tudunk szolgálni.

Bízunk abban, hogy családias, vidám hangulatú üzletünkben tett látogatása során kellemes élményekkel gazdagodik és visszatérő, elégedett vendégeink számát gyarapítja a jövőben.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 23:00