pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizzéria Pomo d'oro

Arany János u. 9., Budapest
36-1-302-64-73


A Pomo D’oro Története

Étlapunk elején nem véletlenül idézzük egy gasztronómiai szakember 1839-ben elhangzott mondatát, hisz az olasz konyha meghatározó alapanyaga a paradicsom. "A zseniális ötlet, hogy a paradicsomot hozzáadják a tésztához és a pizzához, nemcsak a nápolyiak több generációját tette boldoggá, hanem mindenkit, aki szereti és értékeli az olasz konyhát." Ezért is választottuk a Pomo D'oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát egyben írva, pedig paradicsomot jelent.

Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektettünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást elkészít. Híresek a vendégtérben készülő ételek, melyek nemcsak látványban nyűgözik le a vendégeket, de aki egyszer megkóstolta, az ízükre is sokáig emlékszik. Törzsvendégeink tudják már, hogy nap mint nap új ételekkel várjuk vendégeinket, hiszen valami érdekességet, kuriózumot mindig rejt a kínálatunk. Legyenek azok ritkán fellelhető gombák, friss halkülönlegességek vagy akár az évszakhoz igazodó idény zöldségek.

Persze a borkínálat frissítéséről sem feledkezünk meg, így aztán a közel 100 féle olasz és 100 féle magyar borból, 30 fajta bort tartunk nyitva, így biztosítva, hogy aki többféle bort szeretne kóstolni, az is otthon érezhesse magát.

Pizza mesterünk Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására. Éttermünk színvonalát tükrözi, hogy Magyarországon a Pomo D’oro étterem kapta meg elsőként az Olasz Szakács Szövetség védnöki tábláját.

Az igazi mediterrán világ hangulatáról a fülbemászó olasz dallamok gondoskodnak.

Legyen a vendégünk és kóstolja meg az igazi olasz konyha minden ízét.
Várjuk Önöket sok szeretettel!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 24:00