pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Pizza Eataliano

VI. Andrássy út 41., Budapest
36-1-413-6589

2001-ben nyitottuk első Pizza Express franchise éttermünket az Andrássy út 41-ben, mely nevet a kínálatunk bővítése mellett 2002-ben San Marzano-ra változtattuk. Már ezen a néven nyitottuk meg további két új éttermünket 2002-ben és 2003-ban. Az egyik a Parlament szomszédságában, a Vécsey utcában található, ezt követte harmadik éttermünk, a gyönyörűen felújított Batthyány téri Vásárcsarnokban. 2004-ben további kínálatbővítés és arculatváltás történt, ezután Pizza Marzano néven fogadtuk vendégeinket. 2011-ben újabb fejlesztések történtek. A kínálat bővítése, a franchise erősítése, a külső és belső minőség-ellenőrzés továbbfejlesztése után Pizza EATaliano néven várjuk vendégeinket.

Három budapesti éttermünk mind különböző stílusban van berendezve, ezzel reméljük, mindenki megtalálja azt a törzshelyet, ahol a legjobban érzi magát.
A mindig mozgalmas Andrássy úton, a pesti Broadway szomszédságában található éttermünk márványasztalainak és világos padlójának hűvös eleganciáját ellensúlyozza a csodaszép, kandallótűz szerű bárpult és az otthon melegét sugárzó hatalmas könyvespolc, tele könyvekkel.
A csendes belvárosi Vécsey utcában, a Parlament és a gyönyörűen felújított Szabadság tér szomszédságában található második éttermünk, közvetlen rálátással az Országház kupolájára. Igazi mediterrán hangulatú étterem, díjnyertes padlóburkolattal, fa asztalokkal és székekkel. Nyáron hatalmas, hűtött, kényelmes fotelekkel felszerelt terasz várja az odalátogatókat.
Buda egyik fontos központjában, a mozgalmas Batthyány téren található harmadik éttermünk. A háromszintes étterem legfelső emeletről csodálatos kilátás nyílik a Parlamentre, a gyönyörűen felújított Vásárcsarnok, műemlék értékű 100 éves ablakain keresztül. Kiváló helyszín egy romantikus vacsorához.
Tekintsd meg éttermeinket itt: http://www.pizzaeataliano.hu/terkep/

Házhozszállítás:

Házhozszállítás 11:00 és 23:45 között:

+36 1 354 54 54

Házhozszállítás étlap

Szállítási terület:

I - V - VI - VII - VIII - XIII. kerület

és részben

II - III - IX - XI - XII - XIV. kerület

Minimális rendelés:
I – V – VI – VII – VIII - XIII.
kerületekben 1150 Ft értékben.

II – III – IX – XI – XII.
kerületekben 1350 Ft értékben.

XIV. kerületben 1650 Ft értékben

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 24:00