pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Oxygen Pizza

Árpád u. 47-49., Budapest
06 (1) 799-7997

Életünk minősége és egészségünk múlik azon, hogy milyen ételeket fogyasztunk.

Mi odafigyelünk az Ön étkezésére, egészségére, ezt Vendégeink is könnyedén megtehetik velünk!

OXYGEN ÉTTERMÜNKBEN, az újpesti Oxygen Wellness Központban, igényes, modern, a városi életforma kívánalmainak megfelelő és igényesen kialakított vendégtérrel, gyors, udvarias, kedves kiszolgálással, változatos gazdag étel és ital kínálattal várjuk kedves vendégeinket.

Nagy figyelmet szentelünk annak, hogy az Ön napi étkezését minőségi összetevőkből, finom ízekkel, frissen biztosítsuk, az ételeket nagy szakértelemmel és szigorú higiéniai kritériumok betartásával készítsük. Napjaink konyhai technológiájának használatával elérjük azt, hogy a feldolgozásra kerülő élelmiszerek tápanyag és vitamintartalma a lehető legkisebb mértékben csökkenjen, amíg a fogások az Ön tányérjára kerülnek.

Arra törekedtünk, hogy étlapunkat változatosan alakítsuk ki, és – felsorakoztatva a magyar és nemzetközi (indiai, török, olasz) konyha remekeit, különböző fitness-wellness specialitásokat-, minden igényt kielégítve eleget tegyünk vendégeink elvárásainak.

Éttermünkben az autentikus indiai konyha ételeit is megkóstolhatják a vendégek, Indiából érkezett szakácsunk készíti el a különböző fogásokat.

2015-ben újabb újdonsággal várjuk Önöket: az Oxygen Kebab által a török ételeket is megtalálják a kínálatunkban.

Házhozszállítás:

Házhozszállítást csak 1300 Ft feletti rendelés esetén vállalunk!
Díjmentes kiszállítási területek: IV. kerület, XIII. kerület Dózsa György út és Dráva utca által határolt területig, XV. kerület Nyírpalota és Drégelyvár utca által határol területig,
Továbbá felárral: 250 Ft – XIII. kerület Szent István körút és Váci út által határolt területig
Oxy Sprint Szolgáltatásunkkal 400 Ft felárral 35 percen belül megérkezik futárunk

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek 11:30 - 21:30
Szombat - Vasárnap 11:30 - 20:00