pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Mix-R Pizza

Nagy Lajos király útja 141, Budapest
36 20 320 5203

Bemutatkozás
Éttermünk 1999. június 26.-án nyitott. Rövid időn belül a XIV. kerület egyik meghatározó éttermévé lettünk.
Egy tisztességes, becsületes irányvonalat követve a vendégek igényeit figyelembe véve, arculatunk, étel és itallapunk folyamatosan változik: újul; de azért ügyelünk arra, hogy megtartsuk a jó ízeket és az étteremre nyitás óta jellemző (és jól bevált) összeállítási és rendelési szokásokat.
Például a pizzáinkat a kedves vendég “X” jelöléssel állíthatja össze kis rendelőlapunkon és ugyanígy a melegkonyhás ételeinket is kedve szerint variálhatja.
A mindennapi élmények (sikerek) arra ösztönzik a MIX-R CSAPAT-ot, hogy aki egyszer már járt nálunk, újra és újra viszontlássuk éttermeinkben.
Tevékenységünk legnagyobb sikerét abban látjuk, hogy a mindennapi vendégünk döntő többsége TÖRZS VENDÉG (kb. 70%).
Legtöbb energiánkat a TÖRZSVENDÉGEK megtartására fordítjuk.
Üzletet nyitottunk a DÓZSA GYÖRGY út 9. szám alatt, 2001 októberében, ahol 60– 80 fős éttermünk kellemes környezetben várja VENDÉGEINKET.
Később 2002 májusában BUDAKESZI Fő út 88. szám alatt egy jóval kisebb, de ugyanolyan barátságos éttermet nyitottunk.
Majd 2003 májusában GAZDAGRÉT Törökugrató u. 22. szám alatt szintén egy kicsi de barátságos éttermet nyitottunk.
2004 májusában a XIV. ker., Thököly út 176. szám alatt egy igényes kialakítású, színvonalas Cukrászdát, Kávéházat nyitottunk, ahol Budapest legjobb süteményeit, fagylaltjait és kávéit kínáljuk.
Különböző módon elkészített kávékat, 20-24 ízű fagyit, ízletes és gyönyörű süteményeket, tortákat kínálunk és még sok mással lepjük meg vendégeinket.
Sikereinket látva csatlakoztak és reméljük még csatlakoznak újabb éttermek rendszerünkhöz
CSAPATUNK ”alapelve”, hogy minden helyszínen ugyanolyan jó ízeket és minőségi szolgáltatást kell nyújtanunk. Reméljük, hogy ezt az “alapelvet” követve, továbbra is visszatér hozzánk, aki egyszer már élvezte VENDÉGSZERETETÜNKET.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 23:00