pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

L'Enoteca Borbár

Belgrád rkp. 13., Budapest
36 1 486 1665

Küldetés

Évekkel korábban egy olyan borbár létrehozása volt a célunk, amely képes megidézni Toszkána egyedülálló hangulatát Budapesten, a Duna-parton. Olyan, a maga nemében kuriózumnak számító kínálatot igyekeztünk kialakítani, amelyben a kis kézműves pincék tételei mellett fellelhetők az igazán nagy borászatok remekei is, hogy mindenki megtalálhassa benne a saját ízlésének megfelelő bort. Ehhez mérten mára több, mint 200 féle olasz-, magyar- és nemzetközi borral várjuk a betérőket, amelyből közel 50 fajtát pohárral is felszolgálunk.

Gasztronómia

Fontosnak tartjuk, hogy boraink mellé friss és minőségi alapanyagokból álló ételeket szolgáljunk fel, melyeket éttermünk, a Trattoria Toscana olasz és magyar séfjei, a toszkán régió gazdag konyhaművészeti hagyományait követve készítenek el. Beszállítóink között megtalálhatóak olasz kézműves termelők is, akik eredettanúsítvánnyal (Certificazione di Italiano) látják el a tőlük érkező alapanyagokat.

Borterasz

Tavasztól késő őszig nyitva tartó borteraszunkon egyszerre élvezhető a Gellért-hegy és a budai vár nyújtotta panoráma, a rozéfröccs, valamint a toszkán sajtok, sonkák, és étlapunk több száz eredeti Toszkán fogásának ízkavalkádja.

Várjuk Önöket szeretettel!

Üdvözlettel,
A L’enoteca Csapata
- See more at: http://www.lenoteca.hu/#sthash.k9cAZTEJ.dpuf

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 24:00