pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Legénykert Vendéglő

Rezeda u. 1, Budapest
06/1 3768378

Vendéglőnk közel 20 éve fogadja a magyaros és európai ízeket kedvelő vendégeit.
Fafűtéses kemencénkben pizzán kívül libacombot, csülköt is sütünk, de többek között ebben készítjük el a ház speciális ételeinek egy részét is.
Egyre gyorsuló világunkban mind többen érzik szükségét a tradicionális ételekhez történő visszafordulásnak. Az elmúlt időben igyekeztünk bővíteni kínálatunkat, mind a házias jellegű ételek készítése terén, mind a családi vállalkozások által megtermelt és az egykori magyaros ízvilágot bemutató - mesterséges anyagoktól mentes - élelmiszerek terén is, mely a ''Házi készítésű finomságok'' menüpont alatt található meg.

Szembesültünk azzal az egyre jobban elterjedő problémával, hogy a háziasszonyoknak a munka mellett kevesebb idejük marad a családi vacsora elkészítésére, ebben nyújt segítséget új szolgáltatásunk a ''Vacsora Szolgálat'' melyben kétféle lehetőség közül választhatja ki a kedves vendég az általa elfogyasztani kívánt ételeket.

Házhozszállítás:

Házhozszállítást a 2/a. kerület (Hűvösvölgy, Remetekertváros, Máriaremete, Budaliget, Széphalom, Pesthidegkút) és Adyliget területén tudunk vállalni. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2000 Ft alatti megrendelés esetén 300 Ft kiszállítási díjat számolunk fel.Doboz árak: pizzás doboz 60 Ft/db, műanyag doboz 50 Ft/db.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 22:00