pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Havanna pizzéria

Barta Lajos utca 8, Budapest
06 1 297-02-62

Családi vállalkozásunk 1995-óta működik. Korábban a Kőbánya-Kispest Metróvégállomásnál üzemeltettük NAS cukrászdánkat kedves vásárlóink megelégedésével, de a „Köki terminál” megépítése miatt bontás áldozatául esett. Legnagyobb örömünkre tapasztaljuk, hogy a régi kedves vásárlóink, fogyasztóink azonban továbbra is megkeresnek, felkeresnek minket.

Családi vállalkozásunk mindig a kiváló minőségre és az igényes munkára törekedett, emellett nyitottak voltunk és vagyunk az újdonságokra is.

Így 2008-ban megnyitottuk a Havanna lakótelep központjában Pizzériánkat.

A magyar és olasz konyha receptjeire és hagyományaira építkezünk. Ételeinket – mind helyben fogyasztás, mind házhoz szállítás esetén – a rendelés felvételét követően kezdjük el készíteni, és frissen, melegen szállítjuk ki, ill. szolgáljuk fel.

Pizzáinkat olasz receptek alapján háziasan, helyben dagasztott tésztából sütjük. A szakácsok az Önök szeme láttára készítik el a kiválasztott pizzát. Ha alapanyagaink engedik, elkészítjük az ízlésüknek megfelelőt is.

Étlapunkon nagy választékban különféle házias ételek, saláták, édességek, ital és kávé különlegességeink is megtalálhatók.

Munkanapokon megoldjuk a családok ebéd gondjait, hiszen minden nap menü formájában kétfogásos ételt biztosítunk kedvező áron!

Mind torta, pizza, hidegtál stb. rendeléseiket szeretettel fogadjuk, és a megbeszélt határidőre teljesítjük.

Honlapunkon megtalálhatják a pizza, ill. étel választékunkat, az árakat, és az aktuális akciókat.

Bízunk abban, hogy mind a régi, mind a leendő törzsvásárlóink továbbra is a legnagyobb megelégedéssel keresnek fel minket!

A hét minden napján sok szeretettel várjuk Önöket!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00
Péntek - Szombat 11:00 - 23:00