pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Full House Étterem Pizzéria

Hűvösvölgyi út 110/B, Budapest
36 1 200 8338

Éttermünket 2004 július elsején nyitottuk. Családi vállalkozásunk célja az volt, hogy a Hozzánk betérő, tőlünk rendelő embereknek egy olyan minőségi szolgáltatás nyújtsunk, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő finomságot és visszahozzuk azt a régi ízvilágot, ami ebben a rohanó világban hiányzik.

Fullhousebelso
Családias kisvendéglőnkben rendkívül változatos étlappal büszkélkedhetünk! Sok rajongója van magyaros házias ételeinknek, olaszos ropogós, kemencében sült pizzánknak, tésztáinknak, de ne feledkezünk meg salátáinkról sültjeinkről levesinkről és desszertjeinkről sem.

Amit tudni kell rólunk az az, hogy a nálunk készült ételek mindegyike itt helyben, kézzel, adalék és színezék mentes, természetes, minőségi alapanyagokból készülnek.
Otthonos vendéglőnk 50 fő befogadására képes. Sokan nem tudják, hogy nyáron májustól októberig egy 80 fős hangulatos kerthelységgel várjuk kedves vendégeinket! A családosok nyugodt ebédjéről sem feledkeztünk meg, a gyermekek részére játszótér áll rendelkezésre.

Már több mint tíz éve működik ingyenes házhozszállításunk, az Önök kényelme érdekében. Örömünkre szolgál, hogy Solymáron , Nagykovácsiban és a II. kerületben már több ezren éltek a lehetőséggel

Házhozszállítás:

 

Online rendelés:

netpincer_logo
Rendelésfelvétel:
11.00 – 22.45 óráig

Minimális rendelés:1090 Ft

Csomagolás: 50 Ft/doboz

Amennyiben reklamációja lenne, kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

06/20337 2469

Ingyenes kiszállítás:

II. kerület, Nagykovácsi és Solymár, valamint a XII. kerület egyes részei.

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 23:00