pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Etna Ristorante & Pizzeria, Grill Terrazza

Gábor Áron utca 74-78., Budapest
06 1 391-5839

Budapesten, a Rózsadomb szívében várjuk az olasz konyha szerelmeseit, ahol természetes alapanyagokat használva, szigorúan hagyományos olasz receptek alapján készítjük ételeinket. Az Etna étterem 1998-ban nyílt meg, amely nemcsak friss tésztákból készült ételekre, durumtésztákra, hal- és húsételekre specializálta magát, hanem a pizza készítésében is igazán különlegeset nyújt.

Paulino Bucca
Fatüzelésű kemencénkben olyan pizzákat készítünk, amelyek minősége eléri a legnevesebb itáliai pizzériák színvonalát. Ennek megvalósításához nagy segítséget nyújt számunkra a háromszoros pizzasütő világbajnok, Paulino Bucca. A pizza tésztához -szem előtt tartva a legjobb minőséget- kiváló olasz alapanyagokat használunk.

Ariano Sergio
Étlapunkon az olasz konyha legkiválóbb étkei sorakoznak, amelyek Ariano Sergio séf-tulajdonos tudását, húszéves tapasztalatát és nem utolsó sorban a remek, olasz nemzetiségű szakács-csapat munkáját dicsérik. Az újragondolt étlapnak megfelelően frissen készülnek a különféle tészták, pizzák és egyéb finomságok. Séfjeink ajánlásával az ínyencek minden héten megkóstolhatnak étlapon nem szereplő különlegességeket is.

Az Etna étterem sikerei arra ösztönöztek bennünket, hogy a gasztronómiai élményeket még magasabb minőségi szintre emeljük. Gondoltunk azokra is, akik lisztérzékenységük miatt korábban nem élvezhették a pizza fenséges ízeit. Néhány évvel ezelőtt felkerestük a lisztérzékenységgel élők szövetségét és segítségüknek köszönhetően azóta olyan frissen készült, gluténmentes pizzát is készítünk, amelyet a hagyományos eljárással sütünk meg.

Konyhánk titka, hogy ételeink mindig frissek, szakácsaink fantáziája nem ismer határokat.

Ha eddig úgy érezte, hogy étteremválasztásnál kompromisszumot kell kötnie, most nyugodtan dőljön hátra, mi minden igényét kielégítjük!

Látogasson el hozzánk, élvezze ízeinket és vigye messzire jóhírünket!

Házhozszállítás:

házhozszállítás

06 1 3915839
06 30 2991155

12:00 és 22:00 között

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:30 - 22:30