pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Due Fratelli Pizzéria

Erőd utca 9., Budapest
06 1 212 6940

A Due Fratelli étterem

Amennyiben nem házhozszállítva szeretnéd ételeinket ízlelni, szeretettel várunk Erőd utcai éttermünkbe (Budapesten, a második kerületben, a Mammut bevásárlóközponttól alig pár perces sétára), ahol hangulatos miliőben hódolhatsz a gasztronómiai élvezeteknek.

Akár egy romantikus vacsorára jönnél kedveseddel, akár egy munkaebédre térnél be, barátságos hangulat fogad majd, gyors és korrekt kiszolgálásban lesz részed.

„Egy csipetnyi Toszkána”

Szlogenünk nem kevesebbet ígér, mint hogy elvarázsolunk téged Itáliába, az ízek élvezetének földjére: a hamisítatlan olasz gasztronómiával találkozhatsz nálunk, hiszen csakis válogatott, friss alapanyagokból, tradícionális módon – szívvel-lélekkel – előállított ételeket teszünk eléd, melyek eleget tesznek a modern reformkonyha szemléletének is.

Ne feledj ételed mellé kíváló olasz bort, grappát rendelni, hogy teljes legyen az élmény.

Gluténmentes ételek

Sokakat érintő egészségügyi probléma a lisztérzékenység. Emiatt az érintettek csak speciális módon elkészített, gluténmentes ételeket fogyaszthatnak. De jó hírünk van: a tésztaközpontú olasz konyha élményéről mégsem kell lemondaniuk, hiszen éttermünk bármelyik tésztaételünket elkészíti ilyen módon, akár helyben fogyasztásra, akár házhozszállítva rendelik tőlünk.

Házhozszállítás:

Rendeléseket – ingyenes házhoz szállítással ,amely a zölddel jelzett mezőn belül – csak Budapest meghatározott kerületeiből (I., II.részlegesen, III.részlegesen, V., XI.részlegesen, XII.részlegesen, XIII.részlegesen) tudunk fogadni, részlegesen. Buda egyéb területeire csak külön térítés (szállítási díj) fizetése ellenében tudunk vállalni és tudjuk kiszállítani, amennyiben a futár egyébb címei mellett megoldható .

Regisztráció során kiszállítási címnek NEM csak olyan adható meg, mely az kiszállítási területünkbe esik (lásd. térkép zöld mező). Amennyiben a megadni kívánt címed nem található meg az ingyenes kiszállítási körzetben , és vállalod a külön díjjat (szállítási díj 300-2000ft lehet), hívd diszpécserünket a 06 20 911 4444-es számon további felvilágosításért.

Mennyi idő a kiszállítás ?

Tisztelt vendégeink a Fekete Péntek miatt 60-90 perc a kiszállítási időnk a mai napon!Köszönjük !

40-70 perc .Amennyiben külső körülmények miatt 70-perc után érünk ki a megadott címre ,akkor a legközelebbi rendelésénél desszertett küldünk ajándékba db-ot/adag ételenként

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 22:00