pizzavadasz.com
Térkép kinyit
0 (0)

Alcapone pizzéria

Szilágyi Erzsébet fasor 1., Budapest
(1)336-0280

Csak és kizárólag a legjobb fatüzelésű kemencében sütjük pizzáinkat.
Kizárólag természetes összetevőket használunk a pizzák elkészítésénél. Felejtse el az összes rákkeltő E alapanyagot, és mesterséges színezéket, vagy ízfokozót!
Nálunk a burgonyapüré burgonyából készül, nem porból. Tudjuk, hogy ez manapság furcsa egy pizzériánál, de velünk ebben sem lehet egyezkedni: Minden természetes alapanyagból készül!
Nem ismerjük az olyan összetevőket, mint a tejpor, tojáspor, fokhagymapor, stb.!

Tehát csak igazi, hamisítatlan, tradicionális pizza és tradicionális olaszos ízek várják, ha az Al Capone Pizzériát választja!

Miért ennyire fontosak nekünk a tradíciók?
Az elsők között voltunk Magyarországon, akik igazi olasz pizzériájukkal szerettek volna színt vinni a magyar lakosság gasztronómiai palettájába.
1991-es nyitásunk óta elsődleges célunk, hogy valódi élménnyel ajándékozzuk meg Vendégeinket, és megmutassuk, sőt ha lehet megszerettessük az olasz ízeket itthon.
Folyamatosan azért dolgozunk, hogy kiváló minőségű ételeinkkel Vendégeink maximálisan meg legyenek elégedve.

Házhozszállítás:

Ebben az esetben házhozszállításunk maximálisan segítségére lesz!
Budapest I., II.(2/a kivételével), V., XII. kerületben és a III., XI.,, XIII.kerület (egyes részein) a házhozszállítás 11-23 óráig áll rendelkezésére.

Képzelje el, hogy akár 45 percen belül otthonába érkezik a kiváló séfjeink által készített fantasztikus pizzája!
Képzelje el, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk is készséggel segít Önnek, hogy az ízlésének leginkább megfelelő ételt válassza!
Képzelje el, hogy az olasz konyha illata terjeng otthonában és az igazi olasz ízeket láthatja vendégül!

És képzelje el, hogy mindez, most csupán egy rendelésre van Öntől. Tekintse meg honlapunkat és válassza ki az Ön számára legfinomabb pizzát, tésztát, vagy egyéb olasz különlegességet!
FONTOS! Az oldalon található összes képet mi készítettük, saját ételeinkről, vagyis Ön bármit választ biztos lehet a minőségben! Nincs Photoshop, nincs csalás nálunk minden étel így néz ki!

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 23:00